Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Grilā cepts lasis

Vasara un siltais laiks ir klāt – laiks ķerties klāt grillēšanas sezonai. Ja negribas ēst ierasto šašliku, tad vakariņu galdā var cept arī lasi. Šo recepti novērtēja arī raidījuma "Vakariņš ar savējiem" viesi.

Nepieciešams:

  • lasis;
  • olīveļļa;
  • citrons;
  • svaigs rozmarīns;
  • sāls un pipari
Pagatavošana:

Lasi uzliekam uz folija.

Izņemam asakas.

Iesmērējam ar oliveļļu visu lasi.

Apberam ar sāli un pipariem.

Uzliekam pāri plānas citrona šķēlītes.

Rozmarīna kātiņi, kurus mazliet apviļā rokās un mazliet ielauž, lai iedod aromātu.

Tad ietin follijā un liek uz oglēm, kamēr gatavs.

Pagatavo arī:

Recepte: Krabju nūjiņu salāti bez rīsiem

Recepte: Kraukšķīgās vafeles

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие советы

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas