Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev noteikti jāizmēģina! Marinētas zemenes ar pipariem

Foto: santamaria_latvija/ Instagram

Foto: santamaria_latvija/ Instagram

Zemeņu sezona ir pašā pilnbriedā! Pienācis īstais laiks padomāt arī par krājumiem vēlākam laikam. Izmēģini šo interesanto recepti, ko piedāvā "Santa Maria Latvija"!

Nepieciešams:

  • 700 g zemenes;
  • 4 tējk. Santa Maria Kanēlis, malts;
  • 4 g Santa Maria Tellicherry melnie pipari;
  • 400 ml balzamiko etiķis;
  • 400 ml ūdens;
  • 300 g cukurs.

Pagatavošana:

1. Notīri zemenes.

2. Uzvāri ūdeni, pievieno kanēļa standziņas, svaigi samaltus piparus, cukuru un balzamiko etiķi.

3. Vāri tik ilgi, kamēr marinādes apjoms ir samazinājies uz pusi.

4. Ieliec zemenes burkā un aplej ar atdzesētu marinādi. Izbaudi kopā ar pankūkām vai vaniļas saldējumu!


Izmēģini arī šīs gardās receptes:

Gaisīgais zemeņu sambuks – vasaras deserts 5 minūtēs

Ātrā, gardā zemeņu biskvīta kūciņa

Garda recepte: rabarberu, zemeņu un biezpiena rausis ar "Smalko musli"

Foto: santamaria_latvija/ Instagram

Foto: santamaria_latvija/ Instagram

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие новости

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas