Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tropiskais vistas šašliks ar apelsīnu, medus un saldo čili mērci

Foto: ekrānuzņēmums no gotovim_dly_lubimogo/ Instagram

Foto: ekrānuzņēmums no gotovim_dly_lubimogo/ Instagram

Šis eksotiskais šašliks ar vistas fileju, apelsīniem un kraukšķīgiem paprikas gabaliņiem ir ideāla izvēle vasaras grilēšanai vai arī gatavošanai aerogrillā vai cepeškrāsnī. Smaržīga marināde ar apelsīna sulu, kūpinātu papriku un medu piešķir gaļai neatvairāmu aromātu, bet saldais čili-majonēzes mērces glazējums nodrošina ideālu garšu balansu.

Nepieciešams:

  • 850 g vistas filejas;
  • 1 apelsīns;
  • 2 saldie (zvaniņu) pipari;
  • ½ tējk. medus;
  • 1 tējk. kūpinātas paprikas;
  • ½ tējk. balto piparu;
  • Saldā čili mērce;
  • Majonēze;
  • Sāls – pēc garšas;
  • Svaiga pētersīļa lapiņas – dekorēšanai.

Pagatavošana:

Vistas fileju sagriež vidēja izmēra kubiņos. Pievieno sāli, kūpināto papriku, baltos piparus un izspiež pusi apelsīna sulas. Samaisa un atstāj marinēties 1 stundu.

Saldos piparus sagriež gabaliņos, lai varētu viegli uzspraust uz iesmiem.

Pagatavo glazūras mērci: vienādās daļās sajauc saldo čili mērci un majonēzi, pievieno ½ tējk. medus. Samaisa līdz viendabīgai konsistencei.

Uz koka vai metāla iesmiem kārto pārmaiņus vistas gabaliņus un piparu gabaliņus. Katru šašliku bagātīgi pārsmērē ar sagatavoto mērci.

Cep grilā, aerogrillā vai cepeškrāsnī pie 150°C aptuveni 20 minūtes, līdz gaļa gatava un viegli apbrūnējusi.

Pirms pasniegšanas šašlikus pārkaisa ar sakapātiem pētersīļiem un, vēlams, sarīvē nedaudz apelsīna miziņas aromātam.

Izmēģini arī:

Grilēti vistu stilbiņi pikantajā Teriyaki marinādē: recepte

Recepte: vegānais Jāņu šašliks Kuģu ģimenes gaumē

VIDEO RECEPTE: Izcili sulīgs šašliks kivi marinādē

Foto: ekrānuzņēmums no gotovim_dly_lubimogo/ Instagram

Foto: ekrānuzņēmums no gotovim_dly_lubimogo/ Instagram

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие новости

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas