Latvijas pazīstamākais krišnaīts un raidījuma “Ģimene burkā” varonis Uģis Kuģis atzīst, ka, kopš ir kopā ar sievu Lindu, pats ēdienu praktiski vairs negatavo, lai gan pirms attiecībām to darījis visai bieži.
“Es savulaik biju pavārs Raw Garden, man patika gatavot visus tos svaigēdāju ēdienus – lazanjas, picas, maizi, un ko tik vēl ne .. Pie saldajiem gan nekad neķēros.”
Linda gan par sava vīra pavāra prasmēm izsakās diezgan kritiski, novērtējot tās uz 3 līdz 4 pēc desmit punktu sistēmas. Tomēr šajā reizē viņa atzīst, ka visas ģimenes kopīgiem spēkiem izceptā bumbieru kūka ir izdevusies pietiekoši labi.
Lai arī kūkas pagatavošanas procesu brīžam sarežģīja gan pāra vecākās atvases iesaistīšanās, gan savā veidā arī peles, ar rezultātu visi bija apmierināti – galvenais taču, ka ģimene darbojās kopā. Kūkas kārdinošais izskats raidījuma skatītājiem liks tecināt siekalas, un arī dievībai, kam pirmajai tiek piedāvāts jebkas no Kuģu mājās ēstā, šķiet, labi gāja pie sirds!
Skatieties arī:
Uģis Kuģis iesaka vienkāršu veidu, kā attiecībās izvairīties no strīdiem
Zirņi ar smeķi - Uģa kuģa sieva dalās ar savu latviešu tradicionālā ēdiena receptes versiju
Karalisks ēdiens par 3 eiro dienā - Uģa Kuģa ģimene ir sajūsmā par Indijas servisu