You are using an old version of browser and some interface won't work. We recommend you to update your browser!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Slinkā frikadeļu zupa

Frikadeļu zupa, Image by photosforyou from Pixabay

Frikadeļu zupa, Image by photosforyou from Pixabay

Vai zināji, ka frikadeļu zupu vari pagatavot nepilnas pusstundas laikā? Slinkā frikadeļu zupa ir maigu garšu, sildoša un neiedomājami viegli pagatavojama, bet neticami garšīga!

Nepieciešams:

  • 4 – 5 vidēja lieluma kartupeļi,
  • 3 burkāni,
  • Maltā gaļa, 200 – 300g
  • Ola, 1 gb.
  • Milti, 2 ēd.k.
  • Lauru lapa, 1 gb.
  • Sāls, pipars pēc garšas (labi iederas ķiploku sāls)
  • Zaļumi
  • 2 – 3 l ūdens

Pagatavošana:

Nomizo burkānus, sagriež kubiciņos, liek katlā ar ūdeni vārīties, pievieno sāli, lauru lapu. Pa to laiku nomizo un kubiciņos sagriež arī kartupeļus, lielākus kā burkānu gabaliņus. Maltai gaļai pievieno sāli, piparus pēc garšas, olu un miltus, visu kārtīgi samaisa. Masai jābūt nedaudz ķepīgai. Katlā ieber kartupeļus, ar tējkaroti iemet gaļas pikucīšus. Nav jātaisa apaļas bumbiņas – tieši tādēļ tā ir ātrā un slinkā frikadeļu zupa. Frikadeles būs skarainas, bet gardas.

Kad kartupeļi un burkāni mīksti, zupa gatava – pieber kapātas dilles un pētersīļus un pasniedz ar krējumu.

Vēl slinkāks frikadeļu zupas variants - kartupeļu vietā izmantot rīsus!

Pagatavo arī:

Frikadeļu zupa, Image by photosforyou from Pixabay

Frikadeļu zupa, Image by photosforyou from Pixabay

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Similar advices

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas