You are using an old version of browser and some interface won't work. We recommend you to update your browser!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte pieaugušajiem: Itālisks deserts ar limončello

Foto: Viktorija Kožemjakina

Foto: Viktorija Kožemjakina

Itālijas garšas saplūst šajā gaisīgajā un pavasarīgajā desertā. Laiks ķerties tā pagatavošanai!

Nepieciešams:

  • 125 g "Dāmu pirkstiņu" vai citu trauslu, porainu cepumu;
  • 200 g limončello;
  • 500 g maskarpones siera;
  • 50-70 g pūdercukura;
  • 1 paciņa vaniļas cukura;
  • 200 g saldā krējuma;
  • 200 g grieķu jogurta;
  • 2 citroni
Pagatavošana:

Salauz cepumus mazākās daļās un sakārto tos deserta trauciņu pamatnē.

Aplej ar dažām ēdamkarotēm limončello liķiera (50 g limončello atstāj krēmam).

Saputo maskarpones sieru ar saldo krējumu, pūdercukuru un vaniļas cukuru līdz stingrām putām.

Pielej 50g limončello, sulu no puscitrona, pierīvē miziņu no 1/2 citrona, grieķu jogurtu un puto vēl dažas sekundes.

Kārto krēmu virs cepumiem un liec ledusskapī ievilkties uz vismaz dažām stundām (var likt uz nakti).

Pasniedz, rotājot ar citrona miziņām vai šķēlītēm.

Izmēģini arī šīs receptes:

Recepte: Ar šokolādes krēmu pildītas pankūkas

3 vienkāršas brokastu idejas

VIDEO: Kā pagatavot ceptu saldējumu?

Foto: Viktorija Kožemjakina

Foto: Viktorija Kožemjakina

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Similar advices

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas