Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Īsts uzbeku plovs: recepte

It kā tik sarežģīti, bet reizē tik vienkārši - uzbeku plovu pagatavot patiesībā ir ļoti viegli. Apcept visas sastāvdaļas un likt uz 3 stundām visu kopā vārīties. Bet ruzultāts... Tas ir ļoti labs. Ideāls variants gatavošanai brīvdienām vai aizņemtiem darba dienu vakariem.

Uzbeku plovam nepieciešamās sastāvdaļas

  • jēra gaļa 3 kg
  • jēra kauli 3 kg
  • rīsi basmati 3 kg
  • burkāni 3 kg
  • sīpoli 3 kg
  • rozīnes 1 kg
  • bārbeles kaltētas 0,25 kg
  • turku zirņi sausi 0,5 kg
  • olīveļļa pirmā spieduma 1 litrs

Uzbeku plova recepte:

Smalki sagriez visas sastāvdaļas, pa vienam liec uz pannas apcepties olīveļļā. Arī rīsus un turku zirņus. Kad nepieciešamās sastāvdaļas pacepušās atsevišķi, jauc visu kopā un liec lielā katlā vārīties uz ļoti lēnas uguns uz kādām 3 stundām.

Šo recepti mums iedeva policists Kristaps, kurš "Vakariņā pie savējiem" savās mājās uzņēma Regīnu Devīti, Miku Dukuru un Līnu Mūzi. Zemāk arī raidījuma epizode, ja vēlies to noskatīties.

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas