Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Ko iesākt ar izvēlīgu bērnudārznieku - kulināres Annas Pannas padomi

Kulināre, pavārgrāmatu autore un veselīga uztura blogere Anna Birmane, kas vēl ne tik sen bija vairāk pazīstama kā fantastisku kūku pavēlniece Anna Panna, tagad raidījumā “Māmiņu klubs” atzīst, ka saldumi viņai joprojām ļoti garšo, bet pēdējā laikā viņa gan dzīvē, gan Instagram saturā apzināti ir vairāk pievērsusies pilnvērtīgam, veselīgam uzturam. Līdzīgi kā daudzām māmiņām, arī Annai šobrīd viens no lielākajiem izaicinājumiem ir veselīga uztura paradumus ieaudzināt arī savai piecgadīgajai meitiņai. Un pat tādai ēdienu ekspertei kā Anna Panna brīžam ar bērnudārznieka kaprīzēm nav nemaz tik viegli tikt galā.

“Es saku vecākiem “vienkārši pieejiet tam visam vieglāk”, kaut gan es labi zinu, ka tas nav nedz viegli, nedz vienkārši .. Bērni pirmkārt ir vecāku spogulis – ja mēs paši neēdam nemaz tik veselīgi, mēs nevaram to prasīt no bērna. Būs arī periodi, kad bērns gribēs tikai pārslas ar pienu vai makaronus ar sieru, jo tas ēdiens tobrīd ir topā viņa grupiņā, visi viņa biedri to ēd. Ko varu ieteikt – mēģiniet izturēt šos periodus, un tomēr turpiniet gatavot pilnvērtīgas maltītes, lai arī brīžam šķiet, ka visi jūsu pūliņi ir veltīgi. Vai iedodiet reizi pa reizei tos makaronus, nekas briesmīgs nenotiks. Galvenais – pievērsiet uzmanību produktu kvalitātei. Tie paši pelmeņi, piemēram, ir pieejami arī ļoti labā izpildījumā, ar labu gaļu.”

Skatieties arī:

Signe Meirāne - pakļauties bērna kaprīzēm un gatavot viņam atsevišķi ir liela kļūda

Kā samazināt cukura daudzumu bērna ēdienkartē?

Kas jāzina vecākiem par bērna vadītu ēšanu?


Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas