Brūklenes, dzērvenes un cidonijas tev šķiet par skābu? Tad pagatavo tās šokolādē! Šis našķis noteikti garšos visiem – gan pieaugušiem, gan bērniem! Tik piekodini, lai tām nevis noēd šokolādi, bet ēd kopā – garšas ziņā tas būs īsts “spridzeklis”, kurā skābais ar saldo veidos nepārspējami izcilu kombināciju!
Nepieciešams:
Šokolāde (pēc vēlēšanās – tumšā, piena vai baltā)
Brūklenes, dzērvenes vai cidonijas
Pagatavošana:
Dzērvenes vai brūklenes noskalo un nosusina. Cidonijas nomizo, izgriež serdi un sagriež nelielos kubiciņos vai šķēlītēs. Šokolādi izkausē ūdens peldē un tajā ieber sagatavotās ogas vai cidonijas. Kārtīgi apviļā un pa vienai izņem, izkārtojot uz cepamā papīra. Ievieto ledusskapī, kamēr šokolāde sastingst un var mieloties!
Lasi arī:
- Recepte: Brūkleņu vai citu ogu liķieris
- Recepte: Karamelizēti bumbieri
- Recepte: Aroniju, ābolu un cidoniju ievārījums
Bonusā noskaties Našķoties Zanes gardo dubultās šokolādes pīrāga pagatavošanu!
Brūklenes, dzērvenes, cidonijas šokolādē, Image by ExplorerBob from Pixabay