Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Kausētais siers "Dzintars" ticis pie divām jaunām, izteikti latviskām garšām

Foto: Ekrānuzņēmums no LTV sižeta

Foto: Ekrānuzņēmums no LTV sižeta

Turpinoties rudens sezonai, kad arvien biežāk tiek gatavotas siltas mājas maltītes, "Dzintars" papildina savu sortimentu ar jaunām garšu kombinācijām, kas bagātina ikdienas ēdienreizes ar siltuma un mājīguma sajūtu.

Uzņēmums ieguldījis 45 tūkstošus eiro dizaina atjaunošanā un divu jaunu garšu kombināciju - "Dzintars" kausēto sieru ar lociņiem un skābā krējuma garšu, kā arī "Dzintars" kausēto sieru ar ceptiem sīpoliem un gailenēm - radīšanā.

"Dzintars" ar lociņiem un skābā krējuma garšu – šī jaunā kausētā siera garša ir cieši saistīta ar Latvijas ēdienu kultūru un vietējām sastāvdaļām. Produkta izstrādē īpaša uzmanība pievērsta tam, lai kausētais siers būtu piemērots gan ikdienas lietošanai, gan arī jaunu recepšu radīšanai. Šis "Dzintars" siers ir lielisks pamats gan uzkodām, gan ēdieniem, kuros nepieciešama krēmīga konsistence, tostarp zupām un mērcēm.

"Dzintars" ar ceptiem sīpoliem un gailenēm – savukārt šis kausētā siera "Dzintars" jaunums tapis, iedvesmojoties no Latvijas rudens mežu aromātiem un sezonālo labumu bagātības.

Abi jaunie "Dzintars" kausētie sieri jau būs pieejami lielākajos Latvijas tirdzniecības tīklos, kā arī mazākos vietējos veikalos.

Foto: Ekrānuzņēmums no LTV sižeta

Foto: Ekrānuzņēmums no LTV sižeta

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие новости

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas