Brīdī, kad negaidīti piesakās kāds ciemiņš, nākas raiti izdomāt, ar ko viņu pacienāt. Šī maizīšu recepte būs ātra un vienkārša.
Nepieciešams:
šampinjoni svaigi;
buljona liellopa gaļas kubiciņš;
Saulespuķu sēkliņas;
Lociņš;
Baltmaize;
Sviests;
Eļļa
Pagatavošana
Ielej pannā eļļu, uzkarsē.
Sagriež šampinjonus plāni 4 daļiņās un uzliek uz pannas.
Izklāj, apcep no abām pusēm un uzber buljona kubiciņu, kamēr smuki brūns.
Tad izņem ārā, uzliek uz salvetes, lai nosūcas tauki.
Liek uz maizītes sviestu, sēnes un lociņus. Uzber virsū saulespuķu sēkliņas.
Ielūkojies arī šajās receptēs:Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas