
Foto: ekrānuzņēmums no madara.martini/Instagram
Kraukšķīgas, bet sulīgas vistas filejiņas – daudzu ēdiena mīļotāju sapnis. Tādas pagatavot nemaz nav tik grūti – ņemt vien talkā brokastu pārslas un tev izdosies!
Ar recepti savā "Instagram" dalījusies ēdienu blogere Madara Martīni.
Nepieciešams:
- 2 vistas filejas;
- 1 tējkarote sīpolu granulas;
- saldā paprika;
- 1/2 tējkarote sodas;
- 1 olas baltums;
- 2 olas;
- sāls;
- pipari;
- brokastu pārslas;
- kviešu milti;
- eļļa.
Pagatavošana:
Vistas filejas sagriež 3 vienādās daļās un resnāko galu izklapē plānāku.
Uztaisa vieglu marinādi no tējkarotes sīpolu granulām, saldās paprikas, 1/2 tējk. sodas, 1 ola baltums, sāls un pipariem. Visu apmaisa un atstāj nedaudz iemarinēties.
Kamēr gaļa marinējas uz šķīvja ber kviešu miltus, uz cita šķīvja nedaudz saspiestas brokastu pārslas.
Uz sakarsētas pannas lej eļļu un to sakarsē.
Ņem vistas fileju, iemērc miltos, olā un brokastu pārslās. Liek cepties uz pannas, kamēr zeltaini brūns.
Izmēģini arī:
VIDEO RECEPTE: ideālās Elmāra Taņņa pankūkas

Foto: ekrānuzņēmums no madara.martini/Instagram
