You are using an old version of browser and some interface won't work. We recommend you to update your browser!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Gardāk nevar būt! Vārītā iebiezinātā piena ābolu pīrāgs

Foto: ekrānuzņēmumi no edamskaisti/ Instagram

Foto: ekrānuzņēmumi no edamskaisti/ Instagram

Izejot dārzā, dvēseli piepilda ābolu smarža. Ir īstais laiks, lai tos salasītu un savus mīļos iepriecinātu ar bezgala gardu ābolu pīrāgu. Citas tikpat lieliskas receptes meklē Instagram profilā @edamskaisti!

Nepieciešams:

  • 3 vidēja izmēra āboli;
  • 1/2 bundžiņas vārītā iebiezinātā piena;
  • 100g sviesta;
  • 2 olas;
  • 4–5 ēdamkarotes saldinātāja (cukurs, stēvija vai tml.);
  • 170g miltu;
  • Tējkarote sodas;
  • Šķipsniņa sāls.

Pagatavošana:

1. Bļodā sakuļ olas ar cukuru, tad pievieno izkausētu sviestu un kārtīgi sajauc. Pie masas pievieno miltus, sodu, sāli, atkal kārtīgi izmaisa, lai mīkla kļūst vijīga.

2. Ābolus nomazgā, nomizo, sagriež gabaliņos un iemaisa mīklā.

3. Cepamo trauku izklāj ar cepampapīru, liek tajā mīklu, izlīdzina, augšpusi noklāj ar iebiezināto pienu un cep 175 grādos 30min.

4. Kad pīrāgs gatavs, augšpusi vēlreiz mazliet pārsmērē ar iebiezināto pienu.

Izmēģini arī:

Rudenīgs svētku ābolu pīrāgs – ar kanēļa smaržu un gaisīgu bezē

Ābolu pankūku rullīši – bērnības garšu atgriešanās

Bērnības garša – vecmāmiņas ābolmaize ar rauga mīklu

Foto: ekrānuzņēmumi no edamskaisti/ Instagram

Foto: ekrānuzņēmumi no edamskaisti/ Instagram

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Similar news

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas