You are using an old version of browser and some interface won't work. We recommend you to update your browser!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Kādēļ gaļu pēc tās iegādes kategoriski nedrīkst mazgāt?

Kādreiz skolēniem tika mācīts, ka jēla gaļa pirms gatavošanas ir jānomazgā. Tā darījušas arī mammas un vecmammas. Ar ieteikumu vispirms gaļu nomazgāt sākas vistas ēdienu pagatavošanas receptes padomju laiku pavāru grāmatās. Rīgas Centrāltirgus gaļas paviljonā sastaptie pircēji visi kā viens ar lepnumu Ziņnešiem atbild, ka viņi vistas gaļu mazgājot.

Tomēr mūsdienu pārtikas drošības eksperti iesaka mājas apstākļos vistas gaļu tomēr nemazgāt. Un ne jau tāpēc, ka tā ir palikusi tīrāka.

Iemeslus, kādēļ gaļu nevajadzētu mazgāt, uzzini sižetā.

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Similar news

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas