You are using an old version of browser and some interface won't work. We recommend you to update your browser!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavo ekselenti gardu šokolādes brauniju!

Max Panamá, Unsplash.com

Max Panamá, Unsplash.com

Šokolādes braunijs ir lieliska izvēle brīžiem, kad gribās ko saldu un tajā pašā elegantu. Viena no labākajām konditorejām Rīgā – ‘’ Franču Maize’’ piedāvā izcilu recepti šokolādes braunijam ar grieķu jogurta saldējumu un svaigām ogām.

Sastāvdaļas braunijam:

280 g sviests

4 olas

280g cukurs

Vaniļas cukurs

110 g milti

230 g baltā šokolāde

230 g brūnā šokolāde

Pagatavošana :

Ūdens peldē uzliek kausēties šokolādi, sviestu ar nedaudz cukuru un šķipsniņu vaniļas cukuru uzputo, olas ar atlikušo cukuru saputo. Sviestu ar olām samaisa viendabīgā masā, kurā lēni , maisot, pievieno izkausētās šokolādes. Lēni iemaisa miltus. Liek cepties ietaukotā pannā , vai ieklājot pergamentu cepamajā pannā , ap 200 grādu temperatūrā, aptuveni 25 minūtes.

Sastāvdaļas saldējumam:

140 g cukurs

90 g ūdens

5 olu dzeltenumi

500 g saldais krējums

250 g grieķu jogurts

Liķieris

Pagatavošana:

Cukuru ar ūdeni uzvāra. Olu dzeltenumus puto , lēni lejot klāt savārīto sīrupu, masu puto, līdz tā atdziest. Atsevišķā traukā , sākt putot saldo krējumu, un paralēli likt klāt pa karotei grieķu jogurtu, un pievienot pēc garšas gaišo liķieri. Olu dzeltenumu un sīrupa masu, lēni iecilā saldā krējuma/ jogurta masā. Pārliek citā traukā un liek saldētavā.

Kad braunijs atdzisis, uz tā uzliek saldējuma bumbu un saber virsū svaigās odziņas. Labu apetīti!

Ja tomēr līdz galam neesi pārliecināts par savām konditora prasmēm, droši pasūti vai iegādājies konditorejas ‘’ Franču Maize’’ meistariem.


Max Panamá, Unsplash.com

Max Panamá, Unsplash.com

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Similar news

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas