You are using an old version of browser and some interface won't work. We recommend you to update your browser!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Cepts tītars ar salātiem

Kad māju pārņem silta ēdiena smarža, uzreiz pārņem īsta mājīguma sajūta. Šo sajūtu izjuta arī raidījuma "Vakariņš ar savējiem" viesi. Tādēļ pošamies uz virtuvi un gatavojam!

Nepieciešams:

  • 1kg tītara gaļas
  • olīveļļa + sojas mērce sajaukta kopā;
  • rozmarīns;
  • 2 apelsīni;
  • ķiploks;
  • rukola;
  • spināti;
  • mango;
  • apcepti Indijas rieksti;
  • mozarella;
  • prošuto;
  • ķirštomātiņi;
  • mango-čilli mērce;

Pagatavošana:

Tītara gaļu iegriež perpendikulāri šķiedrām, iegriezuma vietās ieliek nolobītā ķiploka daiviņas.

Liek uz pannas, apcep un novada šķidrumu līdz gaļa paliek balta.

Noņem no pannas, ļauj nedaudz atdziest, apsmērē ar mērcīti olīveļļa+soja, ieliek cepamtraukā, pieliek klāt apelsīnus, nedaudz uzšļakstina pāri gaļai sulu.

Pāri traukam pārliek foliju, kuram vietām izdurti caurumiņi gaisam.

Ieliek cepeškrāsnī uz 10 min 200 grādos, pēc tam samaina uz 180 grādiem un cep 40 min.

Cepšanas laiks atkarīgs no gaļas izmēra.

Vai esi gatavs svinēt svētkus ar slavenībām kā ar savējiem? Piesakies šovam "Vakariņš ar savējiem" ej.uz/vakariņš_pieteikums

Nav nozīmes, cik liels ir Tavs mājoklis, galvenais, ka esi atvērts piedzīvojumiem! Un par vakariņu budžetu Tev nebūs jāuztraucas!

Piesakies jau šodien!

Pagatavo arī:

Recepte – Amuna Davis slavenais rasols

Recepte: ātrie pīrādziņi no saldētās rauga mīklas

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Similar advices

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas