You are using an old version of browser and some interface won't work. We recommend you to update your browser!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Vistas aknu pastēte

Aknu pastēte. Foto: Pixabay

Aknu pastēte. Foto: Pixabay

Apnikušas parastās maizītes ar ierasto sieru un desiņu? Izmēģini šo pastētes recepti un maizītes vairs nešķitīs tik ierastas. Droši vari celt arī galdā ciemiņiem, kā tas bija raidījumā "Vakariņš ar savējiem".

Nepieciešams:

400g vistas aknas, apgrieztas;

375 g nesālīta sviesta;

lielas ķiploka daiviņas, 1 saspiesta, 1 smalki sagriezta;

3 timiāna zariņi, tikai lapas;

3 ēdamkarotes brendija.

Pagatavošana:

Nepiedegošā pannā uz vidējas uguns uzkarsē 1 ēdamkaroti sviesta. Kad sviests puto, pievieno vistu aknas un apcep 2 minūtes no katras puses.

Pannā ar aknām iemaisa saspiestu ķiploku, daļu timiāna un brendija. Cep 2 minūtes, ļaujot brendijam vārīties.

Pārlejiet maisījumu virtuves kombainā, rezervējiet 200 g sviesta un pārējo pievienojiet kombainam. Visu sablendē līdz gludai pastai. Pagaršo pēc garšas, tad lej 4 mazās burciņās.

Vidējā pannā izkausē rezervēto sviestu un pievieno sagrieztu ķiploku. Apgrieziet ķiplokus sviestā, līdz tie kļūst viegli zeltaini.

Ielejiet 4 pastētes burkās, nodrošinot, ka katrā burkā ir dažas ķiploku šķēles un atlikušās timiāna lapas, un atdzesējiet ledusskapī vismaz 4 stundas vai līdz sacietē.

Vai esi gatavs svinēt svētkus ar slavenībām kā ar savējiem? Piesakies šovam "Vakariņš ar savējiem" ej.uz/vakariņš_pieteikums

Nav nozīmes, cik liels ir Tavs mājoklis, galvenais, ka esi atvērts piedzīvojumiem! Un par vakariņu budžetu Tev nebūs jāuztraucas!

Piesakies jau šodien!


Aknu pastēte. Foto: Pixabay

Aknu pastēte. Foto: Pixabay

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Similar advices

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas