You are using an old version of browser and some interface won't work. We recommend you to update your browser!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Šefpavāra Sirmā gardā kartupeļu biezputra. Knifiņi tās pagatavošanai

Dietologa ļaunākais murgs – Mārtiņš Sirmā recepte kartupeļu biezputrai

Kad vienkārši kartupeļi pārtop par kulināru šedevru, tur noteikti ir klāt šefpavāra Mārtiņa Sirmā roka. Šī ir viņa īpašā, treknā un mutē kūstošā kartupeļu biezputra – īsts komforta ēdiens, kur sviests un saldais krējums nav tikai piedeva, bet galvenā zvaigzne.

Nepieciešams:

  • Kartupeļi;
  • Sviests;
  • Saldais krējums;
  • Baltie pipari;
  • Sāls;
  • Muskatrieksts.

Pagatavošana:

Kartupeļus novāra un saspaida.

Pievieno svaigi maltus baltos piparus un rīvētu muskatriekstu – abas garšvielas aptuveni vienādās daļās.

Kartupeļiem pievieno saldo krējumu un sviestu. Sirmais akcentē: "Īstā kartupeļu biezputrā sviests ir tikpat grami, cik kartupeļu!"

Visu aktīvi samaisa viendabīgā masā.

Pievieno sāli – nedaudz vairāk nekā liekas.

Precīzāku biezputras gatavošanas gaitu skaties video!

Izmēģini arī:

Sadedzināta paprika – atslēga uz satriecoši gardu mērci

Īsts šedevrs! Mika Dukura recepte pelmeņiem ar puķkāpostiem

Dr. Sirmā priekšlikumi perfekti izceptam ķirbim

Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Similar news

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas