You are using an old version of browser and some interface won't work. We recommend you to update your browser!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Siļķes groziņi Lieldienām

jushkapadrushka/Instagram

jushkapadrushka/Instagram

Ja jums garšo kartupeļi ar siļķi un biezpienu, noteikti izmēģiniet šos groziņus!

Sastāvdaļas:

  • 3-4 kartupeļi
  • 1 ola
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • Sāls (pēc garšas)
  • Malti melnie pipari (pēc garšas)
  • Zaļumi (pēc izvēles, smalki sagriezti)
  • Paipalu olas
  • Pētersīļi (dekorēšanai)
  • Marinēta siļķe (sagriezta gabaliņos)
  • Krējums

Pagatavošana:

  1. Nomizojiet kartupeļus un sarīvējiet tos uz smalkās rīves.
  2. Ievietojiet sarīvētos kartupeļus tīrā virtuves dvielītī vai marlē un izspiediet lieko šķidrumu.
  3. Bļodā sajauciet izspiestos kartupeļus ar olu, miltiem, sāli un pipariem. Ja vēlaties, pievienojiet smalki sagrieztus zaļumus.
  4. Ņemiet kēksu veidnes (ieteicams nelielas) un ar sagatavoto kartupeļu masu izklājiet tās, veidojot groziņus.
  5. Sakarsējiet cepeškrāsni līdz 190 grādiem.
  6. Cepiet kartupeļu groziņus aptuveni 20 minūtes, līdz tie kļūst zeltaini brūni.
  7. Kamēr groziņi cepjas, atsevišķā bļodā sajauciet biezpienu ar smalki sagrieztiem zaļumiem, krējumu un sāli un pipariem pēc garšas.
  8. Kad kartupeļu groziņi ir gatavi, izņemiet tos no cepeškrāsns un ļaujiet tiem pilnībā atdzist.
  9. Atdzisušos groziņus piepildiet ar sagatavoto biezpiena masu.
  10. Katram groziņam virsū lieciet marinētas siļķes gabaliņu, pārgrieztu vārītu paipalu olu un dekorējiet ar pētersīļu lapiņu.

Pasniedziet kā uzkodu Lieldienu galdam!


Lasi arī!

Olu receptes Lieldienām – ātri un vienkārši

Lieldienas bez liekiem tēriņiem! Pieci padomi svētku svinēšanai

jushkapadrushka/Instagram

jushkapadrushka/Instagram

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Similar news

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas