You are using an old version of browser and some interface won't work. We recommend you to update your browser!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Šokolādīgās un viegli pagatavojamās espresso kūciņas

Salda šokolāde un kafija ir bijis lielisks salikums visos laikos. Tagad šo garšu sintēze ir pārtapusi jaunā ēdienā, kas mūsmājās kļuvis ļoti iecienīts. Īpaši, kad ciemos sarodas vairāk sieviešu kārtas pārstāvju. Ja arī tu vēlies pacienāt savas draudzenes ar ko īpaši gardu un ne visur pieejamu, iesakām espresso kafijas kūciņas. To pagatavošana ir viegla un tici man, kāda no dāmām noteikti tev pajautās recepti.

Kas šai receptei būs nepieciešams?

  • 150 g miltu
  • 125 g cukura
  • 75ml piena
  • 50 g kakao pulvera
  • 50 ml espresso kafijas
  • 40 g sviesta
  • 1 ola
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • Vaniļas ekstraksts

Dekorēšanai: 350 g šokolādes siera Philadelphia Milka

Espresso kūciņu recepte

  1. Pagatavo stipru espresso kafiju (50 ml) ;
  2. Izkausē sviestu, pievieno tam vaniļas ekstraktu un kafiju, atdzesē;
  3. Citā bļodā izsijā miltus, pievieno cepamo pulveri, kakao un cukuru;
  4. Citā bļodā sakul olu, pievieno pienu un vēlreiz kārtīgi saputo masu ar dakšņu;
  5. Miltu bļodā lej klāt olas un piena masu, un tad pievieno sviesta un kafijas masu;
  6. Maisi, līdz izveidojas viendabīga konsistence;
  7. Lej iegūto mīklu kēksiņu formiņās, aizpildot tikai 2/3 no tilpuma;
  8. Uzkarsē cepeškrāsni 180 grādos un liec formiņas krāsnī uz 15-20 min;
  9. Kad kūciņas ir gatavas, atdzesē tās un tad dekorē ar šokolādes sieru.

No augstāk minētajām sastāvdaļām sanāks aptuveni 10 vidēja izmēra kēksiņi. Lai labi garšo!

Pexels.com

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Similar news

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas