You are using an old version of browser and some interface won't work. We recommend you to update your browser!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Uz mēles kūstoši sviesta cepumi dažādos veidos – recepte

Cepumi, Image by RitaE from Pixabay

Cepumi, Image by RitaE from Pixabay

Sviesta cepumi ir neaizstājami – tie garšo gan maziem, gan lieliem, ir viegli pagatavojami. Lūk, recepte gardajiem sviesta cepumiem, ka burtiski kūst uz mēles! Skaties video, cik dažādos veidos tos var pagatavot!

Nepieciešams:

  • Olas, 2 gb
  • Cukurs, 1 glāze
  • Milti, 4 glāzes
  • Cepamais pulveris, 1 tējk.
  • Sviesta, 350 g
  • Lielgraudu cukurs vai dekoratīvie cukura graudiņi

Pagatavošana:

Istabas temperatūrā atkausē sviestu, līdz tas kļuvis mīksts. Sakuļ 1 olu līdz gaišai masai, pievieno sviestu un kārtīgi sakuļ vienā masā, kurā pēc tam iesijā miltus un cepamo pulveri, visu samaisa līdz viendabīgai konsistencei. Mīklu ietin pārtikas plēvē un ievieto ledusskapī uz 1 stundu. Veido mīklas bumbiņas, saspiež plakanas un izklāj uz pannas, kurā ieklāts cepamais papīrs. Cepumiņus apsmērē ar sakultu olu un pārber ar cukuru vai dekoratīvajiem cukura graudiņiem. Cep 180C uzkarsētā cepeškrāsnī 12 – 18 minūtes līdz cepumi ieguvuši zeltainu toni.

Lai pagatavotu šokolādes sviesta cepumus, daļu miltus jāaizstāj ar kakao pūderi.

Smelies idejas citiem gardumiem:

Kārtainās mīklas austiņas – tikai 2 sastāvdaļas!

Medus biezpiena desa ar augļiem un riekstiem!

Biezpiena plācenīši

Cepumi, Image by RitaE from Pixabay

Cepumi, Image by RitaE from Pixabay

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Similar news

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas