You are using an old version of browser and some interface won't work. We recommend you to update your browser!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Vienkārša recepte – konservētu tomātu krēmzupa ar garnelēm

Tomātu krēmzupa. Foto: ekrānšāviņš no raidījuma ''Vakariņš ar savējiem''.

Tomātu krēmzupa. Foto: ekrānšāviņš no raidījuma ''Vakariņš ar savējiem''.

Ātri pagatavojama un sildoša zupa ir tieši tas, kas vajadzīgs vēsos ziemas mēnešos. Lai arī varētu likties, ka tomātu zupas vairāk piederīgas vasarai vai rudenim, patiesībā tās ļoti ērti un ekonomiski var pagatavot arī ziemā. Svaigu tomātu vietā gan ziemā jāizmanto konservēti tomāti, jeb tomāti savā sulā. Šoreiz piedāvājam izmēģināt šefpavāra Andra Rūmīša recepti.

Nepieciešams:

Selerijas sakne

Sīpoli

Ķiploki

Burkāni

Tomāti savā sulā

Dārzeņu buljons

Mizotas garneles

Saldais krējums

Eļļa

Pagatavošana:

Dārzeņus sagriež, saliek katlā katlā, pielej eļļu un apcep.Tad pielej ūdeni un 30min pavāra līdz izveidojas buljons. Kad dārzeņi gatavi, liek klāt tomātus sava sulā ar visu sulu. Pielej saldo krējumu un sablenderē. Garnē ar garnelēm.

Izmēģini arī :


Tomātu krēmzupa. Foto: ekrānšāviņš no raidījuma ''Vakariņš ar savējiem''.

Tomātu krēmzupa. Foto: ekrānšāviņš no raidījuma ''Vakariņš ar savējiem''.

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Similar advices

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas