Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

3 iemesli, lai pagatavotu gaļas ēdienu

Gaļa un kartupeļi pirms cepšanas, foto - Paul Hanaoka, Unsplash

Gaļu uzturā lietojam jau gadsimtiem ilgi! Un ne par velti – tā ne tikai lieliski remdē izsalkumu, bet ir arī vērtīga mūsu organismam, jo satur svarīgas minerālvielas un vitamīnus, kas ir pamats mūsu organisma pilnvērtīgai funkcionēšanai. Ir 3 lieliski iemesli, lai to ēstu!

Gaļa - viens no vērtīgākajiem produktiem!

Mūsu organisms nespēj funkcionēt bez pietiekama vitamīnu un minerālvielu. Pat, ja atsakoties no gaļas uzturā, sākotnēji neizjūt izmaiņas, ar laiku pat viena vitamīna vai minerālvielas deficīts organismā var radīt nopietnas veselības problēmas.

Gan cūkgaļa, gan liellopu gaļa, gan putnu gaļa satur visas neaizvietojamās aminoskābes. Nelietojot gaļu, strauji var kristies organismam tik nepieciešamais mikroelementa dzelzs daudzums, kas būtiski novājina imunitāti. Gaļa ir arī bagātākais cinka avots. Cinka trūkums izraisa nopietnus gremošanas, ožas un garšas traucējumus, slikti ietekmē ādu, kā arī matus. Gaļa satur arī nātriju, kāliju, B grupas vitamīnus un daudzus citus mikroelementus.

Attīsta kulinārijas prasmi

Vienveidīgs ēdiens ir garlaicīgs. Gaļa ir viens no tiem pārtikas produktiem, kuru var pagatavot neskaitāmos veidos. Ir simtiem tūkstoši recepšu, kā pagatavot cūkgaļu, putna gaļu un liellopa gaļu. Tādēļ to var gatavot kaut katru dienu savādāk. Kļūsti par gaļas ēdienu guru, gatavojot dažādu recepšu maltītes!

Lai iegādātos gaļu, nav jāiet uz veikalu!

Jā, tā patiešām ir! Visa veida gaļas izstrādājumi ir iegādājami internetā, turklāt produkciju arī piegādā uz nepieciešamo adresi.

SIA “ISPA” vari pasūtīt svaigu liellopu gaļu, cūkgaļu, putna gaļu, dažādas desas un žāvējumus!

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...