Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Izcilais dārzeņu un gaļas sautējums podiņos

Podiņi ir lieliska izvēle, lai pagatavotu maltīti, kura būs ne tikai ļoti aromātiska un garšīga, bet arī veselīga. Podiņus gatavošanai var izvēlēties gan ikdienā, gan arī kādā īpašākā svētku reizē. Šajos traukos iespējams pagatavot visdažādākos ēdienus. Īpaši gardi sanāks dažādi sautējumi.

Nepieciešams:

- Kartupeļi

- Paprika

- Šampinjoni

- Zaļumi ( pēc izvēles. Dilles, pētersīļi, lociņi utt.)

- Sīpols

- Burkāns

- Marinēts gurķis

- Cūkgaļa

- Saldais krējums

- Sāls

- Pipari

Cūkgaļu sagriež mazos gabaliņos un pacep uz pannas kopā ar smalki sagrieztiem burkāniem un sīpoliem. Pārējos dārzeņus sagriež kubiciņos. Vispirms podiņos liek apcepto gaļu ar burkāniem un sīpoliem. Tālāk pa virsu kārto sagrieztos kartupeļus, papriku, šampinjonus un marinētos gurķus. Visu pārlej ar saldo krējumu ( kuram iepriekš pievienots sāls un pipari) un liek cepties cepeškrāsnī 180 grādos. Cep aptuveni vienu stundu. Īsi pirms cepšanas beigām podiņus pārkaisa ar rīvētu sieru un zaļumiem.

Izmēģini arī :

Brīnumgardi slinkie salāti

Gulaša zupa uz ugunskura

Kā pagatavot izcilus sparģeļus?


Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas