Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Kabaču sacepums: viegla recepte

Kabaču sacepums, recepte, attēls no Pixabay.com

Kabaču sacepums, recepte, attēls no Pixabay.com

Kabači ir viens no tiem dārzeņiem, kuru pagatavošanā iespējamas visdažādākās variācijas, tāpēc mūsmājās ēdam tos bieži. Viena no pieprasītākajām receptēm ir kabaču sacepums. Lūk, kā tas gatavojams - viegli un ātri.

Kabaču sacepumam nepieciešams:

  • Kabači;
  • Cūkgaļas;
  • Tomāti;
  • Sīpoli;
  • Saldais krējums;
  • Siers;
  • Sāls;
  • Pipari;
  • Nedaudz sviesta vai eļļas.

Katru no šīm sastāvdaļām vari pievienot tik daudz, cik pašam labāk patīk. Mēs parasti izmantojam 1kg cūkgaļas, 1 lielu kabaci, 5 lielus tomātus, 3 lielus sīpolus, daudz siera. Te vari likt klāt arī jebkurus citus dārzeņus, kas garšo. Arī sēnes.

Kabaču sacepuma recepte:

  1. Liec uz pannas cūkgaļu, pievieno sāli un piparus, kārtīgi apcep;
  2. Sagriez kabačus, tomātus, sīpolus ripiņās;
  3. Iezied cepešpannu ar eļļu vai sviestu, kārto produktus: kabači, cūkgaļa, sīpoli, tomāti, nedaudz siera, sāls un pipari. Atkal kabači, cūkgaļa, sīpoli, tomāti, nedaudz siera, sāls un pipari. Atkārto, līdz visas sastāvdaļas iztērētas. Beidzamo siera kārtu vari likt bagātīgāku. Visu pārlej ar saldo krējumu, liec krāsnī cepties 210 grādos uz kādām 45 minūtēm.

Te arī citas idejas kabaču ēdieniem:

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...