Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Liesā siera - biezpiena kūka

Piedāvājam pagatavot brīnumaini gardu siera/biezpiena kūku. Īpaši šī kūka sajūsminās tos ēdājus, kuri piedomā pie savas figūras, bet tajā pašā laikā tomēr grib arī šad tad panašķoties.

Nepieciešams:

Pamatnei:
200 g cepumu bez cukura;
5 ēdamkarotes vīnogu kauliņu eļļas;
Sauja rieksti (mīļākie)
Kūkai:
4 olas
600 g vājpiena biezpiens
400g grieķu jogurts
50 g kukurūzas ciete ( vai rīsu milti)
Vanilīns
Saldinātājs (stēvija pēc garšas)

Ogu kārtai:

500 g ogas (man saldētas & atkausētas avenes, mazliet mellenes)
10 g želatīns
Saldinātājs

Pagatavošana:
1.Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 °C temperatūrai.
Blenderī vai ar gaļas āmuru sasmalcina cepumus & riekstus, pārber
traukā, pievieno eļļu un kārtīgi samaisa. Cepumu masu liek kūkas veidnē ar
karotīti izlīdzina un piespiež (ieliek cepties uz 10min).
2.Olas, jogurtu, biezpienu, saldinātāju, vaniļu liek trauka un
sablendē viendabīgā masā. Iemaisa kukurūzas cieti.
2. Masu lej formā
un liek cepeškrāsnī 180 grādos un cep gatavu 30-35 minūtes. Izņem
un turpat formā atdzesē.
4. Ogas liek katliņā un uzvara kopa ar saldinātāju.
5. Uzbriedina želatīnu auksta ūdeni. Pēc tam to izkausē karsta ūdens
peldē (Neuzvāra!)
5. Izšķīdināto želatīnu lej klāt ogām, izmaisa un lej uz atdzisuša
sacepuma, liek ledusskapi vismaz uz 4h.

Lai labi garšo!

Izmēģini arī :

Atsvaidzinošā citronu tarte

Ātrā siera kūka

Perfektā vafeļu mīkla


Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas