Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Ābolu pīrāgs ar saldējumu no “Vakariņš ar savējiem”

Ābolu pīrāgs ar saldējumu.. Mmm.. jau izklausās gardi, vai ne? Lūk, arī recepte no “Vakariņš ar savējiem”, ko vari pagatavot arī un panašķēties ar šo desertu arī savās mājās! Noskaties video zem šīs receptes!

Nepieciešams:

  • Āboli 0,5 kg
  • Milti 0,5 kg
  • Piens, 1-2 glāzes
  • Cepamais pulveris, 1 tējk.
  • 2 olas
  • Kanēlis, pēc garšas
  • Cukurs, 200g (mīklai 100g un ābolu marinādei 100g)
  • Sviests vai eļļa formas ieziešanai

Pagatavošana:

Sagriež daiviņās ābolus, apber ar kanēli un cukuru, visu kārtīgi samaisa un novieto iemarinēties apmēram uz stundu.

Miltiem pievieno olas, cukuru, cepamo pulveri un kanēli un kārtīgi sakuļ līdz krējuma konsistences mīklai.

Cepamo formiņu iesmērē ar sviestu vai eļļu. Tajā ievieto samarinētos ābolus, pārlej pāri mīklu un izlīdzina. Liek cepties iepriekš uzkarsētā krāsnī 180C 25 minūtes. Ar koka irbulīti pārbauda, vai viss izcepies. Ja pīrāgs ir pārāk mīksts, to vēl pacep 15 minūtes.

Pasniedz karstu ar saldējumu.

Pagatavo arī:

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas