Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Recepte: Apgrieztā Kanādas ābolkūka

Apgrieztā Kanādas ābolkūka, "Vakariņš ar savējiem"

Apgrieztā Kanādas ābolkūka, "Vakariņš ar savējiem"

Ābolkūkām ir tik daudz dažādu recepšu! Tev noteikti jāizmēģina arī apgriezto Kanādas ābolkūku! Recepte no "Vakariņš ar savējiem", to vari aplūkot zemāk!

Sastāvdaļas:

  • 3 lielas olas
  • 1 glāze (200 ml) cukurs
  • 1 tējkarote vanilīna cukurs
  • sarīvēta citrona miziņa (pēc izvēles)
  • 1 glāze kviešu milti
  • šķipsna sāls
  • 1 tējk. cepamais pulveris
  • 50 g sviests + 50 g cukurs (glazējumam)
  • 3 lieli skābi āboli

Pagatavošana:

Nomizo un šķēlēs sagriež ābolus. Kārtīgi saputo olas kopā ar 1 glāzi cukura, vanilīna cukuru. Cepamā pannā apbrūnina sviestu ar pievienotiem 50 g cukura, un kad cukurs ir apbrūnināts, formu noņem no uguns un cieši izklāj ābolu šķēlītes. Saputotām olām pievieno miltus (iecilājot), cepamo pulveri un šķipsniņu sāls, visu masu lej pa virsu āboliem un liek cepties cepeškrāsnī 200C temperatūrā 50 min. Kad kūka gatava, izņem to no cepeškrāsns un kamēr karsta apmet riņķī uz šķīvja.

Izmēģini arī citas receptes:

Rukolas salāti ar ceptiem bumbieriem

Baraviku vai šampinjonu risoto

Citronu tarte

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...