Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Gaļas bumbiņas ar pupiņām

Gaļas bmbiņas arpupiņām un piedevām, Image by gian yasa from Pixabay

Gaļas bmbiņas arpupiņām un piedevām, Image by gian yasa from Pixabay

Gaļas bumbiņas ar pupiņām ir ļoti universāls ēdiens! Tās var ēst gan bez piedevām, gan ar piedevām, piemēram, rīsiem, kartupeļiem u.c. Garšos lieliski arī pievienojot zupām – kā pamata sastāvdaļa, frikadeļu zupai.

Nepieciešams:

  • Maltā gaļa, 300g
  • Ola
  • 2 tomāti
  • 2 ēd.k. miltu
  • Ķiploks, 2 nelielas daiviņas
  • Sāls, pipari, papildus garšvielas pēc garšas
  • Konservētas baltās pupiņas
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana:

Maltai gaļai pievieno garšvielas, olu un miltus. Veido mazas bumbiņas un apcep eļļā. Apceptajām gaļas bumbiņām pievieno pupiņas ar visu šķidrumu un smalki sagrieztus tomātu gabaliņus un sakapātu ķiploku. Visu uzmanīgi samaisa, tā lai pupiņas neizšķīst, pannai uzliek vāku un uz nelielas uguns pasautē aptuveni 3 – 5 minūtes. Pēc vēlēšanās gaļas bumbiņām var pievienot arī smalki sakapātu sīpolu.

Pagatavo arī:

Gaļas bmbiņas arpupiņām un piedevām, Image by gian yasa from Pixabay

Gaļas bmbiņas arpupiņām un piedevām, Image by gian yasa from Pixabay

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas