Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Mājas sviests

Mājas sviests, Photo by Karolina Grabowska from Pexels

Mājas sviests, Photo by Karolina Grabowska from Pexels

Vai esi, putojot saldo krējumu, nedaudz pāršāvusi pār strīpu un saputojusi to tik ļoti, ka tas sāk iet kunkuļos? Šādā veidā mājās vari pagatavot pašu gardāka un svaigāko sviestu! Un tam ir nepieciešama vien 1 sastāvdaļa – saldais krējums!

Puto saldo krējumu līdz tas saiet kunkuļos un no masas sāk atdalīties šķidrums. Nokās to un sviesta masu izskalo ūdenī. Pēc tam izspied no tā lieko šķidrumu, izveido formu un tas ir gatavs lietošanai!

Vai zināji, ka mājās gatavotam sviestam ir neierobežoti veidi, kā to papildināt ar garšām? Pievieno ķiploku, zaļumus, Himalaju sāli un citas garšvielas pēc vēlmes, un Tu piešķirsi sviestam pavisam jaunas garšas nianses, par kurām veikalos mums nereti sanāk krietni pārmaksāt!

Lasi arī:

Mājas sviests, Photo by Karolina Grabowska from Pexels

Mājas sviests, Photo by Karolina Grabowska from Pexels

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas