Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Pildīti cūkgaļas veltnīši no “Vakariņš ar savējiem”

Ja vēlies kārtīgu, sātīgu maltīti, palutini sevi ar cūkgaļas veltnīšiem īstenā latviešu garā. Raidījumā “Vakariņš ar savējiem” Ramona Petraviča dalās ar savas vecmāmiņas veltnīšu recepti, un nu to zini arī Tu!

Nepieciešams:

  • Cūkgaļas karbonāde
  • Sīpoli
  • Žāvēta gaļa
  • Sāls, pipari

Pagatavošana:

Žāvēto gaļu un sīpolus sagriež. Karbonādi sagriež plānās šķēlītēs, izklapē un no abām pusēm uzkaisa sāli un piparus. Cūkgaļas gabalos ieliek sīpolus un žāvēto gaļu. Tos aizrullē, veidojot veltnīšus un apcep uz pannas. Pēc tam aplej ar ūdeni un sautē aptuveni 1 – 1 ½ stundu.

Pasniedz ar sautētiem kāpostiem un vārītiem kartupeļiem.

Izmēģini arī citas receptes no “Vakariņš ar savējiem”:

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas