Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Vistas frikasē karija mērcē

Vistas frikasē ir salīdzinoši viegli pagatavojams, bet ļoti garšīgs un sātīgs ēdiens. Šai receptei nedaudz austrumnieciskas nianses piešķirs pievienotais karijs.

Sastāvdaļas (4 personām):

1kg svaiga vistas fileja (3-4 filejas gabali)

2 vidēja izmēra sarkanās paprikas

1 vidēja izmēra puravs

500ml saldais krējums

sāls, karijs
Olīveļļa

Pagatavošana:

Vistas fileju sagriež strēmelītēs, liek uz pannas un apcep olīveļļā .Kad fileja apcepta, turpat pievieno garās strēmelītēs sagrieztu papriku. Sautē 10 min.Pēc tam pievieno pievieno smalki sagrieztus (strēmēlītēs) puravus, sautē 5min.Beigās pievieno sāli un kariju, visu samaisa, pārlej ar saldo krējumu, uz ļoti mazas uguns pasautē vēl pāris minūtes. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai vistas fileju.

Izmēģini arī :

Pagatavo iebiezināto pienu mājās

Gardie vistas filejas rullīši

Istais uzbeku plovs



Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas