Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Dr. Sirmais atbild: kā pagatavot lieliskus hačapuri?

Dr. Sirmais pārsteigts – veselības ministrs arī uzturā lieto majonēzi

Dr. Sirmais jeb šefpavārs Mārtiņš Sirmais savā virtuvē uzņems kādu sabiedrībā zināmu personu, lai pārrunātu viņa ēšanas paradumus un kopīgi pagatavotu iecienītākās maltītes veselai darba nedēļai. Viņš ir gatavs palīgā nākt ikvienam no mums un labprāt atbild uz dažādiem ar ēst gatavošanu saistītiem jautājumiem.

Piemēram, kāda skatītāja vēlas noskaidrot, kā pagatavot gardus hačapurī – līdzšinējie mēģinājumi nav rezultējušies nekā labi.

Sirmais steidz atbildēt:

"Tur ir daudz dažādu variāciju, kur var nesanākt. Hačapurī cep paaugstinātā temperatūrā, kas ir augstāka nekā mājas krāsnī – principā picas krāsnī.

Tad tev jānopērk picas krāsns vai jāuzbūvē pēc youtube instrukcijas.

Mīkla ir gaužam vienkārša, bet tehnikas, kā viņu pagatavot, ir daudz un dažādas.

Hačapurī veidu es vismaz zinu kādus piecus."

Šefpavārs gan iesaka vislabāk pasaudzēt savus nervus un hačapurī vienkārši nopirkt.

Savukārt ar citiem noderīgiem padomiem, piemēram, kā nopirkt veikalā svaigas gailenes, kā izvēlēties gardāko laimu un kā atšķiras sinepes, Dr. Sirmais skaidro video!

Ja arī tev ir kādi jautājumi šefpavāram, droši tos iesūti kanāla 360 sociālo tīklu kontos!

Savukārt, ja vēlies smelties vēl kādas idejas no Dr. Sirmā, pievērs uzmanību šiem:

Rudens spēks šķīvī – lēcas ar gailenēm, zaļumiem un saulē kaltētiem tomātiem

Gaileņu mērce bez kļūdām – šefpavāra Sirmā zelta padomi

Terijaki mērce mājas apstākļos – vienkārši, aromātiski un patiesi gardi

Hačapuri. Foto: Pexels

Hačapuri. Foto: Pexels

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие новости

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas