Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

"Atvērtajās durvju dienās skolu ēdnīcās" vecāki ielūkojas savu bērnu ēdināšanas procesā

Bērnu vecāki aicināti izmēģināt skolu ēdnīcās gatavotās maltītes

Trešdien Rīgas 72. vidusskolā notika pasākums "Atvērtās durvju dienas skolu ēdnīcās", informēja pasākuma rīkotāji.

Atvērto durvju laikā skolēnu vecāki varēja iepazīties ar virtuves darbību un to, kā tiek organizēta skolēnu ēdināšana, kā arī nogaršot skolēniem ikdienā nodrošinātās pusdienas.

Atvērto durvju dienas rīko "Baltic Restaurants" ar zīmoliem "Daily" un "Fristar" līdz 17. oktobrim.

Atvērto durvju laikā bija iespēja aprunāties ar uztura speciālistu, Latvijas Diētas ārstu asociācijas priekšsēdētāju Andi Brēmani, kurš pastāstīja, kas ir svarīgākais, kas jāņem vērā, veidojot skolēnu ēdienkarti ar mērķi mazināt bērnu aptaukošanās, diabēta un citus uztura riskus. Tādējādi iespējams nodrošināt, ka ikviens bērns skolā saņem uzturvielām bagātu, sabalansētu un drošu maltīti, kas veicina viņa attīstību un mācīšanās spējas.

Pasākumā skolas vadība varēja komentēt gan bērnu ēšanas paradumus skolā, gan to, kas palīdz veidot uzticībā balstītas attiecības starp vecākiem, skolu un ēdināšanas uzņēmuma darbiniekiem. Tikmēr "Fristar" pārstāvis skaidroja iespējami plašu vietējo ražotāju produkcijas izmantošanu, lai nodrošinātu bērniem svaigus, kvalitatīvus un uzturvērtīgus produktus, vienlaikus atbalstot Latvijas lauksaimniecību.

Foto: 360 Ziņas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas