Kopā ar ģimeni un draugiem Magone ieradās pavakariņot restorānā, kur pasniedz pakistāniešu virtuvi. Šis ir viņas pirmais restorāna apmeklējums Latvijā, un piedzīvotais atstāja patiesi spilgtu iespaidu.
Restorāna personāls laipni izstāstīja par katru maltīti, paskaidrojot, kā tās vislabāk sader kopā.
Kad ēdiens tiek pasniegts, Magone sajūsmināti izsaucās: "Vau, ak mans Dievs! Kas tas?
Vai varat pastāstīt, kas tur iekšā?" Uz galda tika celti ēdieni gan ar vistas, gan ar liellopa gaļu. Magone arī praktiski pajautā, vai tiks atnesti atsevišķi trauki un ēdamrīki.
Pēc maltītes Magone smejoties atzina, ka "punči kā sestajā mēnesī – tik garšīgi vēl nebija bijis".
Viņa arī atklāja, ka pirmo reizi uzzinājusi par "halāl" gaļas pieejamību Latvijā un bija patīkami pārsteigta par to, cik daudzveidīga un iekļaujoša var būt vietējā virtuve. "Forši, ka kaut ko jaunu uzzinām tepat Latvijā," pauž Magone.
Lasi arī!
Dakša vai ķemme? Magone testē populāro ogu novākšanas knifiņu
Diona iepazīst lauku dzīves ikdienu Magones saimniecībā – bez filtra

Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības brīvsolī"
