Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Mutē kūstoša forele

Forele. Foto: ekrānšāviņš no raidījuma '' Vakariņš ar savējiem''

Forele. Foto: ekrānšāviņš no raidījuma '' Vakariņš ar savējiem''

Mutē kūstoša forele –, baudot to, vienaldzīgo nebūs. Nepieciešams vien mazliet laika un veselīga maltīte gatava. Piedāvājam izmēģināt īpašo foreles recepti no raidījuma "Vakariņš ar savējiem" dalībniekiem – Sumeragu ģimenes.

Nepieciešams:

2 foreles filejas

1 tējkarote sāls

Zivs garšvielas

Pudele baltvīna

Pagatavošana:

Foreli nomazgā tekošā ūdenī, ierīvē ar sāli, sagriež gabalos, apber ar zivs garšvielām.

Sagatavoto zivi liek cepeškrāsnī 180° grādos un gaida, kad parādās brūngana nokrāsa foreles gaļai. Tas ilgst apmēram 28 minūtes. Tad forele ir gatava. Ieteicams Pasniegt ar baltvīnu.

Pagatavo arī:

Recepte: Gaļas bumbiņas ar pupiņām

Neatkārtojamas garšas recepte: ar brokoli un čedaras sieru pildītas kartupeļu laiviņas

Forele. Foto: ekrānšāviņš no raidījuma '' Vakariņš ar savējiem''

Forele. Foto: ekrānšāviņš no raidījuma '' Vakariņš ar savējiem''

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas