Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Mutē kūstoša forele

Mutē kūstoša forele –, baudot to, vienaldzīgo nebūs. Nepieciešams vien mazliet laika un veselīga maltīte gatava. Piedāvājam izmēģināt īpašo foreles recepti no raidījuma "Vakariņš ar savējiem" dalībniekiem – Sumeragu ģimenes.

Nepieciešams:

2 foreles filejas

1 tējkarote sāls

Zivs garšvielas

Pudele baltvīna

Pagatavošana:

Foreli nomazgā tekošā ūdenī, ierīvē ar sāli, sagriež gabalos, apber ar zivs garšvielām.

Sagatavoto zivi liek cepeškrāsnī 180° grādos un gaida, kad parādās brūngana nokrāsa foreles gaļai. Tas ilgst apmēram 28 minūtes. Tad forele ir gatava. Ieteicams Pasniegt ar baltvīnu.

Pagatavo arī:

Recepte: Gaļas bumbiņas ar pupiņām

Neatkārtojamas garšas recepte: ar brokoli un čedaras sieru pildītas kartupeļu laiviņas

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas