Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Rudzu maize

Īstu rupjmaizīti vari izcept arī pats. Piefiksē pamācību no "vakariņš ar savējiem" un palutini sevi un mājiniekus ar siltu, pašceptu rudzu maizīti! Video noskaties zemāk!

Sastāvdaļas:

  • 4 glāzes rudzu miltu
  • 2 glāzes silta ūdens
  • 1/2 glāzes brūnā cukura
  • 1 glāze sēkliņu (pēc izvēles)
  • 1/2 tējkarote sāls
  • 2 ēd.kar. ieraugs
  • Taukviela formas ieziešanai
  • Rudzu milti izkaisīšanai

Pagatavošana:

Miltus, cukuru un sāli samaisa, pievieno siltu ūdeni, atkal samaisa. No ierauga 2 ēd.kar. iejauc masā un 2 ēd.kar. no jaunās masas atliek atpakaļ ieraugā. Apgrauzdē sēklas un pievieno masai, visu samaisa un liek formā. Cep cepeškrāsnī 200C temperatūrā, 2 stundas.

Tev garšos arī:

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas