Īstu rupjmaizīti vari izcept arī pats. Piefiksē pamācību no "vakariņš ar savējiem" un palutini sevi un mājiniekus ar siltu, pašceptu rudzu maizīti! Video noskaties zemāk!
Sastāvdaļas:
- 4 glāzes rudzu miltu
- 2 glāzes silta ūdens
- 1/2 glāzes brūnā cukura
- 1 glāze sēkliņu (pēc izvēles)
- 1/2 tējkarote sāls
- 2 ēd.kar. ieraugs
- Taukviela formas ieziešanai
- Rudzu milti izkaisīšanai
Pagatavošana:
Miltus, cukuru un sāli samaisa, pievieno siltu ūdeni, atkal samaisa. No ierauga 2 ēd.kar. iejauc masā un 2 ēd.kar. no jaunās masas atliek atpakaļ ieraugā. Apgrauzdē sēklas un pievieno masai, visu samaisa un liek formā. Cep cepeškrāsnī 200C temperatūrā, 2 stundas.
Tev garšos arī:
- Kārtainie tunča salāti
- Slinkie salāti
- Brokoļu krēmzupa ar puraviem
- Pildītas batātes ar gvakamoli un tīģergarnelēm
Šī raksta tēmas