Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Šeila Vanaga par kafejnīcu "Nirvana": "Mums nav šefpavārs – visi šeit ir šefi!"

Šeila Vanaga izrāda savu vegānu kafejnīcu, kuras izveidē piedalījusies visa ģimene un draugi

Modes māksliniece, vegāne, svaigēdāja Šeila Vanaga mums sniedz ieskatu vegānu un svaigēdāju kafejnīcā "Nirvana". Šeila ne tikai ļauj ielūkoties ēdienu tapšanas procesā, bet arī pastāsta par to, cik viegli vai grūti ir sākt darbu šajā kafejnīcā.

Šeila stāsta:

Šeit ir grūti būt. Cilvēki nevar šeit vienkārši atnākt un strādāt. Nevar atnākt kāds šefpavārs no Rīgas krutākā restorāna un sākt strādāt – tā neies cauri.

"Šeit ir jātaisa brīnišķīgi gards ēdiens. Šeit ir jāgatavo labs ēdiens no augiem. Mums ir jāvar no augiem uztaisīt visu, lai tu būtu paēdis un tas būtu sātīgi."

Kādas garšvielas un produkti tiek izmantoti ēdienu pagatavošanā kafejnīcā "Nirvana", skaties video!

Lasi arī:

Svaigēdāja Šeila vakariņās ierodas ar savu ēdiena kastīti

Šeila Vanaga ieved savas Nirvānas pasaulē

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas