You are using an old version of browser and some interface won't work. We recommend you to update your browser!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Kokosa cepumi ar šokolādi — tikai no 5 sastāvdaļām!

Foto: ekrānuzņēmums no magnifique.rsc/Instagram

Foto: ekrānuzņēmums no magnifique.rsc/Instagram

Ātri, vienkārši un neticami gardi — šie kokosa cepumi ir gatavi nieka 30 minūtēs un neprasa īpašas prasmes! Tikai piecas sastāvdaļas, maz trauku un rezultātā iegūsi kraukšķīgus, aromātiskus cepumus ar šokolādes pamatni. Ideāli gan pie kafijas, gan kā neliels saldais pārsteigums ģimenei.

Nepieciešams:

  • 200 g rīvētā kokosrieksta;
  • 200 g cukura (vai 150 g, ja vēlies mazāk saldus);
  • 1 paciņa vaniļas cukura (vai 1 tējkarote vaniļas esences);
  • 4 olu baltumi (vidēja izmēra olas);
  • 100 g rūgtās šokolādes, izkausētas ūdens peldē.

Pagatavošana:

Bļodā ieber kokosriekstu, cukuru, vaniļas cukuru (vai esenci) un olu baltumus. Rūpīgi samaisi, lai kokosrieksts vienmērīgi samitrinātos un masa nebūtu sausa.

Pārliec maisījumu katliņā un sildi uz zemas uguns apmēram 3 minūtes, nepārtraukti maisot. Cukuram nedaudz jāizkūst, un masa kļūs viegli lipīga.

Ar konditorejas maisiņu (vai vienkārši ar karoti) veido nelielas cepumu porcijas uz pannas, kas izklāta ar cepamo papīru.

Cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 175°C temperatūrā 15–20 minūtes, līdz cepumi kļūst zeltaini brūni. Ļauj tiem pilnībā atdzist.

Kad cepumi atdzisuši, iemērc to pamatnes izkausētā šokolādē un liec uz restītes vai cepampapīra, lai šokolāde sacietē (tas aizņems dažas stundas istabas temperatūrā vai ledusskapī).

Izmēģini arī:

Kā pie vecmāmiņas – biezpiena cepumi "Zosu kājiņas"

Recepte: Izcili gardie skudru pūžņi

Foto: ekrānuzņēmums no magnifique.rsc/Instagram

Foto: ekrānuzņēmums no magnifique.rsc/Instagram

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Similar news

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas