You are using an old version of browser and some interface won't work. We recommend you to update your browser!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Ramen bļoda dvēselei – Dr. Sirmā padomi, kas jāņem vērā ceļā uz to

Dr. Sirmais māca, kā pagatavot lielisku ramen zupu ar tofu

Šis ramen ir pierādījums, ka augu virtuve var būt patiesi bagātīga un aromātiska. Miso, tomātu pasta un tahini rada zīdaini dziļu buljonu, kuru papildina sezama eļļas notis un jūras zāļu sāļums. Kraukšķīgs tofu, apceptas sēnes un svaigs pak čoi piešķir katram kumosam tekstūru un raksturu. Ar dažiem knifiņiem – pareizi apceptiem dārzeņiem, sabalansētu buljonu un malku pacietības – šī zupa kļūs par tavu jaunāko virtuves lepnumu.

Nepieciešams (visas nepieciešamās sastāvdaļas meklē veikalā RIMI):

  • Miso pasta;
  • Tomātu pasta;
  • Tahini;
  • Sezama eļļa;
  • Jūras zāļu lapas;
  • Citronzāle;
  • Tofu;
  • Nūdeles;
  • Pak čoi;
  • Sēnes;
  • Lociņi;
  • Kukurūza;
  • Marinēts ingvers;
  • Nūdeles.

Knifiņi:

Pirms gatavo zupiņu, pagatavo tās buljonu. Dr. Sirmais māca – neizmanto veikalos nopērkamos buljona kubiņus, bet pagatavo to pats. Katliņā liec pa kārtīgai karotei miso un tomātu pastas, un tahini. Visu uzsilda, kolīdz pasta sāk "rauties pie katliņa dibena", pievieno nedaudz ūdens, sezama eļļu, saplēstas jūras zāļu lapas, citronzāli un vāri.

Kad buljons gatavs, tam ļauj atpūsties un tikmēr sacep visas sastāvdaļas.

Kraukšķīgumam pannā kārtīgi apcep gabaliņos sagrieztu tofu, nedaudz apberot ar sāli – tajā pašā pannā arī apcep sēnes – ekonomē laiku un tīrās pannas.

Lai viss iegūtu aromātiskumu, ir svarīgi dārzeņus pirms likšanas zupā kārtīgi apcept. Pašus pēdējos pievieno pak čoi – bet pirms tam to baltajā daļā veic tādu kā iegriezumu, lai tā zaļā daļa izcepas vienlaikus ar balto daļu.

Kā visu savienot kopā aromātiskā zupā, skaties video!

Izmēģini arī:

Kraukšķīgi cepti saspiestie kartupeļi – ātri un vienkārši

Lai māja smaržo pēc Itālijas! Knifiņi ceļā uz lielisku pesto

Ideja lieliskām pankūkām – izvāri tās!

Foto: Margarita Gudže

Foto: Margarita Gudže

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Similar news

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas