Dr. Sirmais šajā reizē patiešām pārsteidz – viņš ne tikai dalās padomos, kā panākt to, ka pankūku mīkla nesaiet kunkuļos, bet arī māca – pankūkas var arī izvārīt. Šāda to pagatavošanas metode pankūkas padarīs mutē kūstošas.
Nepieciešams (visas sastāvdaļas meklē veikalā RIMI):
- 3 olas;
- eļļa;
- piens;
- sāls;
- cukurs;
- milti;
- sviests;
- apelsīns;
- apelsīnu liķieris;
- saldējums pasniegšanai.
Pagatavošana:
Olas sajauc ar eļļu, pienu un mazliet sāls, visu sajauc viendabīgā masā.
Tad pievieno miltus un kārtīgi samaisa.
Kārtīgi uzkausē pannu un nedaudz uz tās uzlej eļļu.
Lej virsū mīklu un pankūkas izcep zeltaini brūnas.
Karstā pannā ieber cukuru un pievieno sviestu, nedaudz apelsīna miziņu un sulu, lai izveidojas kā tāda limonāde.
Pankūku saloka trīsstūrītī un liek iekšā apvārīties sīrupā, nedaudz pievieno liķieri.
Kad alkohols izgarojis, pankūkas kārto uz šķīvja un pasniedz ar saldējumu!
Video vari skatīties, kāds ir gala rezultāts!
Izmēģini arī:
Rudens spēks šķīvī – lēcas ar gailenēm, zaļumiem un saulē kaltētiem tomātiem

