You are using an old version of browser and some interface won't work. We recommend you to update your browser!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: klasiskie sviesta cepumi

Cepumi, Image by RitaE from Pixabay

Cepumi, Image by RitaE from Pixabay

Sviesta cepumi ir garda uzkoda un cienasts pie tējas, lielisks našķis bērniem un cilvēkiem gados, jo tie lieliski šķīst ar dzērienu – siltu pienu, tēju, kafiju utt.. Lūk, recepte!

Nepieciešams:

  • Sviests, 200 g
  • Cukurs, 1 glāze
  • Olas, 2 gb
  • Milti, 3 glāzes

Pagatavošana:

Sakuļ olas ar cukuru līdz baltām stingrām putām. Izkausē sviest, atdzesē tiktāl, ka tas nav dedzinoši karsts. Sviestam pievieno miltus un samaisa kopā ar olu kulteni līdz viendabīgai masai. Miklu ietin pārtikas plēvē un atstāj uz 30 minūtēm atpūsties.

Šo mīklu agrāk lika ar roku griežamā gaļas mašīnā, pievienoja cepumu formiņas un veidoja cepumus. Var caur konditorejas maisiņu izspiest cepumu piciņas, kā arī vienkārši ar karotes palīdzību izvietot pannas. Cep 190C grādu temperatūrā iepriekš uzkarsētā krāsnī aptuveni 5 minūtes.

Lasi arī:

Cepumi, Image by RitaE from Pixabay

Cepumi, Image by RitaE from Pixabay

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Similar news

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas