You are using an old version of browser and some interface won't work. We recommend you to update your browser!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Suši burgers – recepte, par kuru pārsteigts ir pat Mārtiņš Sirmais

"Nav negaršīgi..." Mārtiņš Sirmais pirmo reizi nogaršo suši burgeri

Ja meklē kādu patiesi pārsteidzošu ēdienu, kas apvieno divas pasaules, tad šis ir īstais brīdis ļauties kulināram piedzīvojumam! Suši burgers ir moderns, draiskulīgs un neticami garšīgs veids, kā baudīt iemīļotās suši garšas pavisam jaunā – siltā, kraukšķīgā un īpaši baudāmā – formā. Ideāli piemērots gan ballītēm, gan nesteidzīgām vakariņām, gan vienkārši brīžiem, kad gribas ko īpašu.

Nepieciešams (visu nepieciešamo atradīsi veikalā RIMI):

  • Suši rīsi;
  • Lasis;
  • Krēmsiers;
  • Svaigs gurķis;
  • Avokado;
  • Nori lapas;
  • Rīsu etiķis;
  • Panko rīvmaize;
  • Ola;
  • Milti
  • Pasniegšanai sojas mērce.

Pagatavošana:

Izvāra suši rīsus un pielej tiem rīsu etiķi, atdzesē.

Lasi, avokado un gurķi sagriež strēmelītēs.

Uz nori lapas liek virsū aptuveni sauju arī vārītājiem rīsiem, pa rīsiem uzklāj krēmsieru, liek lasi, avokado, atkal krēmsieru un rīsus.

Nori lapu aizloka un pārklāj ar vēl vienu lapu, izveidojot tādu kā apaļu kukulīti/ burgeri. Ieteicamas mitras rokas – tas nori lapa labāk ieņems savu formu.

Burgeri panē miltos, sakultā olā un rīvmaizē.

Liek apcepties uz pannas no abām pusēm.

Pārgriež uz pusēm un bauda ar sojas mērci kā suši, tikai irbulīšu vietā izmanto savas rokas.

Ja tev tomēr radās kādas neskaidrības par gatavošanas gaitu – skaties video!

Izmēģini arī šīs Dr. Sirmā receptes:

Karamelizētas bietes ar kazas sieru un ķirbju sēklām – Mārtiņa Sirmā īpašā recepte

Mārtiņa Sirmā mīļākās kartupeļu pankūkas – tādas, kā cep viņa sieva

Padomi, kā pagatavot īstu Boloņas mērci – bez eļļas, bet ar izteiktu garšu

Foto: Margarita Gudže

Foto: Margarita Gudže

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Similar news

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas