Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Cidoniju sīrupā karamelizēta vista

Cidoniju sīrupā karamelizēta vista. Foto: Ekrānšāviņš no Vakariņš ar savējiem.

Cidoniju sīrupā karamelizēta vista. Foto: Ekrānšāviņš no Vakariņš ar savējiem.

Lai arī šīs recepte izklausās smalka un sarežģīta, patiesībā tas tā nemaz nav. Arī sastāvdaļas ir pavisam vienkāršas. Rudenīga nedēļas nogale ir īstais laiks, lai pagatavotu aromātisku cidoniju sīrupā karamelizētu vistu.

Nepieciešams:

800g vistas filejas

Sāls

Pusglāze cidoniju sīrupa

Pagatavošana:

Vistas fileju sagriež gareniskās strēmelēs, samaisa ar sāli un kādas 15 minūtes patur istabas temperatūrā. Liek vistas strēmeles uz pannas cepties. Kad gaļa kārtīgi apcepusies, to lēni pārlej ar cidoniju sīrupu un maisa līdz vista karamelizējusies un tai apkārt izveidojusies brūna garoziņa. Aromātisko vistu pasniedz ar izvēlētajā piedevām. Labi garšos kopā ar kartupeļu biezeni, nūdelēm vai rīsiem un svaigajiem salātiem.

Izmēģini arī :

Ideālā žuljēna recepte

Vistas frikasē karija mērcē

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...