Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Cepetis no “Vakariņš ar savējiem”

Ar cepeti nekad nevar nošaut greizi, ja jābaro īsti vīri un vienkārši tie, kam garšo gaļa. Nošaut greizi var vienīgi ar nepareizi pagatavotu cepeti, tādēļ ņem vērā padomu un gatavo pārbaudītas receptes, piemēram, no raidījuma “Vakariņš ar savējiem”! Zemāk noskaties epizodi gan ar cepeša gatavošanas pamācību, gan ar slavenību atsauksmēm par šo maltīti!

Nepieciešams:

  • 1 kg kakla karbonāde (no tirgus būs visgardāk)

Marinādei:

  • Etiķis, 9%
  • Sāls
  • Ķiploks

Pagatavošana:

Kakla karbonādi apslaka ar etiķi, uzber sāli un kārtīgi ar to ierīvē gaļu. Ķiploku sagriež ripiņās. Cepetī iegriež robiņos un tajos ievieto ķiploku ripiņas. Šādi apstrādātu kakla karbonādi ietin folijā un novieto ledusskapī uz diennakti (24h).

Nākamajā dienā cepeti iztin no folija un ievieto cepamajā maisā, liek cepties iepriekš uzsildītā cepeškrāsnī 180C uz 1h. Pēc tam samazina karstumu uz 150C un cep vēl vienu stundu, izņem cepeti no mais, pārvieto cepamtraukā un grilrežīmā ievieto uz 10 minūtēm atpakaļ cepeškrāsnī.

Citas gardas receptes:

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas