Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Kakao krēms ar dzērveņu mērci no “Vakariņš ar savējiem”

Kakao krēms ar dzērveņu mērci pavisam iespējams ir arī viens no Taviem mīļākajiem bērnības našķiem! Tagad mums ir recepte ar tieši tādu kakao krēmu, kādu gatavoja agrākos laikos!

Nepieciešams:

  • Skābais krējums
  • Pūdercukurs
  • Želatīns
  • Dzērveņu ķīselis, sausais maisījums

Pagatavošana:

Skābo krējumu saputo ar pūdercukuru pievieno kakao un visu vēlreiz saputo. Uzbriedina
želatīnu. Kad tas ir uzbriedis, izkausē karstā ūdens peldē. Izkausēto želatīnu pievieno krēmam.

Gatavo dzērveņu mērci: Uzvāra ūdeni. Gatavo maisījumu sajauc ar ūdeni un maisot pievieno karstam ūdenim. Protams, var pagatavot dzērveņu mērci arī no īstām, saldētām vai svaigām dzērvenēm, ja tādas ir. Tad ir jānovāra ogas (uzliec katlam vāku, citādi ogas sakarsušas sprāgs un viss būs izšķaidīts), jāizkāš no biezumiem. Dzērveņu sulai pievieno cukuru un vārot iemaisa ar ūdeni atšķaidītu kartupeļu vai kukurūzas cieti.

Pagatavo arī:

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas