Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

"Boortsog" – mongoļu sviesta cepumi pie tējas

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Kad stepēs uzvārās tēja, galdā tiek celti arī "Boortsog" – nelieli kraukšķīgi cepumi, kas Mongolijā ir tikpat ierasti kā pīrādziņi Latvijā. Tie simbolizē siltumu un mājas mieru, un tiek pasniegti ikreiz, kad ciemos ierodas viesi.

Sastāvdaļas:
  • 300 g miltu
  • 2 olas
  • 2 ēd. k. cukura
  • 1 tējk. sviesta
  • Eļļa cepšanai
Pagatavošana:
  1. No miltiem, olām, cukura un sviesta samīca mīklu.
  2. Izrullē mīklu un sagriež nelielos kvadrātiņos.
  3. Uzkarsētā eļļā cep līdz zeltainai krāsai.
  4. Atdzesē un pasniedz ar tēju.

Lasi arī!

"Buuz" – mongoļu pelmeņi svētkiem un ģimenes galdam

Tradicionālais mongoļu sautējums "Khorkhog" – karavīru spēka ēdiens

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие новости

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas