Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Lai māja smaržo pēc Itālijas! Knifiņi ceļā uz lielisku pesto

Pilnīgu putru nevajag! Recepte ideālam pesto

Kad tu atver pesto burciņu, visu virtuvi piepilda patīkams bazilika, ķiploka un olīveļļas aromāts – taisni kā Itālijā. Taču, kā šo lielisko mērci pagatavot mājas apstākļos? Dr. Sirmais steidz palīgā un labprāt dalās ar niansēm, kas jāievēro pesto gatavojot. Atceries – visas sastāvdaļas vari atrast veikalā RIMI!

Dr. Sirmā padomi ceļā uz lielisku pesto:

  • Svarīgs moments – nopirkt ciedru riekstus un viņus nedaudz apgrauzdēt – to var darīt gan uz pannas, gan cepeškrāsnī.
  • Pirmais solis ir pagatavot ķiploku eļļu – blenderī ber ķiplokus un tos aplej ar labu olīveļļu – visu sablendē.
  • Apgrauzdētos riekstus sablendē kopā ar ķiploku eļļu.
  • Nedaudz rūgtumam ir vērts pievienot citrona miziņu un tad jau seko baziliks.
  • Pievieno olīveļļu un visu sablendē – gan līdz konsistencei, kas neatgādina pilnīgu putru.
  • Pēc tam pievieno rīvētu cieto sieru, kas nostrādās kā pesto biezinātājs un visu samaisa ar blendera palīdzību.
  • Tad jau pievieno sāli un piparus pēc garšas, un pesto gatavs!

Ja tev radās kāda neskaidrība par gatavošanas gaitu – skaties video!

Lasi arī:

Terijaki mērce mājas apstākļos – vienkārši, aromātiski un patiesi gardi

Rudens spēks šķīvī – lēcas ar gailenēm, zaļumiem un saulē kaltētiem tomātiem

Ideja lieliskām pankūkām – izvāri tās!

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие новости

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas