
jushkapadrushka/Instagram
Ēdienu blogere Juška Padruška (īstajā vārdā Justīne Dzelskala) dalījusies ar īpaši gardu un pavisam vienkāršu brokastu recepti – ābolkūkas brokastu bļodu. Viņa pati atzīst, ka šī recepte noteikti atkārtojama vēl un vēl, jo garšo izcili.
Sastāvdaļas:
- 2 āboli
- Grieķu jogurts (bez piedevām)
- 1 ēdamkarote sviesta
- 3–4 ēdamkarotes auzu pārslu
- Šķipsniņa kanēļa
- Karameles mērce (pēc izvēles)
Pagatavošana:
- Nomazgā ābolus, nomizo un izgriez serdi.
- Sagriez ābolus smalkos gabaliņos.
- Pannā izkausē sviestu un apcep ābolus, līdz tie kļūst mīksti un viegli zeltaini.
- Pievieno auzu pārslas un nedaudz apgrauzdē, lai iegūtu kraukšķīgumu.
- Kad maisījums nedaudz atdzisis, liec to bļodā uz Grieķu jogurta.
- Pārkaisi ar kanēli un, ja vēlies, pārlej ar karameles mērci.
Juška Padruška satraukta – viņas sunītim tiek veikta operācija
Juškas Padruškas "studentu vakariņas" – gardi, sātīgi un tikai par 1 eiro!

jushkapadrushka/Instagram
Šī raksta tēmas
