Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Ābolu pankūku rullīši – bērnības garšu atgriešanās

edamskaisti/Instragram

edamskaisti/Instragram

Kad rudens ir pilnā plaukumā un āboli burtiski gāžas no kokiem, rodas jautājums – ko gardu un vienkāršu no tiem pagatavot? Ja gribas kaut ko nedaudz citādāku par ierastajiem pīrāgiem vai pankūkām, lieliska izvēle būs ābolu pankūku rullīši. Šī recepte apvieno pankūku gaisīgumu ar ābolu sulīgumu, un rezultāts ir kārdinošs našķis gan ikdienas brokastīm, gan svētku galdam.

Ar recepti savā "Instagram" kontā "edamskaisti" ēdienu blogere Māra Ziemele.

Sastāvdaļas:

  • 4 olas
  • 200 ml piena
  • 150 g miltu
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • 1 tējkarote vaniļas cukura
  • 2 vidēja izmēra āboli
  • Šķipsniņa sāls
  • Cukurs un kanēlis pārkaisīšanai

Pagatavošana:

  1. Bļodā sakuļ olas ar cukuru, vaniļas cukuru un šķipsniņu sāls.
  2. Pievieno pienu un miltus, rūpīgi samaisa, lai mīkla būtu gluda.
  3. Cepamtrauku izklāj ar cepamo papīru, viegli ietauko un lej mīklu.
  4. Pa virsu kārto sagrieztus ābolu gabaliņus, pārkaisa ar cukuru un kanēli.
  5. Cep sakarsētā krāsnī 200 °C temperatūrā apmēram 20–25 minūtes, līdz mīkla ir zeltaini brūna un āboli viegli karamelizējušies.
  6. Kad gatavs, sagriež gabalos vai sarullē un pasniedz siltu.

Rezultāts – gaisīgi, saldeni rullīši ar maigu ābolu garšu un kanēļa aromātu.

Lasi arī!

Aromāta sprādziens bulciņā – kanēļmaizītes ar šokolādi un kafijas glazūru

Bērnības garša – vecmāmiņas ābolmaize ar rauga mīklu

edamskaisti/Instragram

edamskaisti/Instragram

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas